Gaziantep Egeliler Derneği ŞEHİT ANNELERİ’ni unutmadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sehit-gaziantepGAZİANTEP Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( GEFEDER) Anneler Günü dolayısıyla bir araya geldiği şehit annelerinin ‘Anneler Günü’nü kutladı.

Bayazhan Restoran’da düzenlenen programa Gaziantep Egeliler Derneği yönetim kurulu, dernek üyeleri ve şehit yakınları katıldı.

Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mezine Sırakaya, “Anneler Gününde ilk akla gelen şehit annelerimiz. Dernek olarak bugün burada onları ağırlamaktan onur duyuyoruz. Öncelikle şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için, Türk milletinin can ve mal güvenliğini sağlayan zor şartlarda görev yapan güvenlik güçlerimizin eşlerinin, annelerinin ve şehit analarımızın Anneler Günü kutlu olsun. En kutsal duygulardan biri olan analık duygusuyla evlatlarını yetiştiren ve vatan için feda eden analarımız başımızın tacıdır. Şahadet şerbetini içmek, şahadet şerbetini içen evlatlar yetiştirmek herkese nasip olmaz. Nice umutlarla büyütüp yetiştirdikleri evlatları, evlerine ay yıldızlı al bayrakla geri döndü. Onların acısı bizim de acımızdır. Onlar Allah’ın cennet müjdelediği, kimisi peygamber efendimizin sağında kimisi solunda duran şühedanın anneleridir. Onlar Allah’ın ayeti ile şereflendirilmiş insanlardır. Vatan topraklarını kanlarıyla sulayan o yiğitlerin anneleri hepimizin annesidir” dedi.

Etkinlik, dernek üyelerinin şehit annelerine karanfil ve hediye vermesiyle sona erdi.

sehit-anne

egeliler-gaziantep

 

gefeder-egeliler

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Egeliler Derneği ŞEHİT ANNELERİ’ni unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin