BAKAN ŞAHİN, OĞUZELİ’Nİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAKAN ŞAHİN, OĞUZELİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’i ziyaret etti. İlçede de incelemelerde bulunan ve selde mağdur olan vatandaşlarla da bir araya gelen Bakan Şahin, gerekli fiziki çalışmalar için valiliğimiz ve kaymakamlığımıza talimat verdiğini en kısa sürede bu yaraların sarılacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde bir takım incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Oğuzeli Belediyesi’ni de ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti. Yeni yapılan hizmet binası hakkında Belediye Başkanı Bekir Öztekin’den bilgi alan Bakan Fatma Şahin, Oğuzeli’nin gerek yeşilliği gerekse suyu bakımında şehrin en güzide bölgesi olduğunu söyledi. Bölgede yerel kalkınmanın ve yerel belediyeciliğin güçlenmesine duyulan ihtiyacın Ak Parti ve Başkan Bekir Öztekin’in gayretiyle yeni bir vizyona gittiğini ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ”Bunun göstergesi de bu bina. En az 20-30 yıl ilçenin büyümesini giderecek fiziki altyapıya sahip. Bölge her şeyin en iyisine layık. Biz bakanlık olarak birçok yatırımı bu bölgeye kaydırıyoruz. Diğer bakanlıklarda da buraya projeler kayıyor. Üzerimize düşen kısmını yerine getiriyoruz. Burası huzur, güvenlik ve mutluluk bölgesi. Bunlar hizmetlerle de taçlanacak. Yaşanan sel felaketinde mağdur olan ailelerimizin yaralarını en kısa sürede saracağız. Allah böylesi felaketleri bir daha yaşatmasın. ” dedi.

Oğuzeli İlçe Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise öncelikle Oğuzeli halkına hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Özellikle başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in ve Gaski Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy’un bu binanın yapımında her zaman sıcaklığını üzerimizde hissettik. Kendilerine Oğuzeli halkı adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’i ziyaretine, sırasında Vali Erdal Ata, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer ve Mehmet Erdoğan, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Oğuzeli İlçe Emniyet Amiri Süleyman Günay eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAKAN ŞAHİN, OĞUZELİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin