Gül “Sanayicilerimizin yanındayız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gul-gaosbAk Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve beraberindeki heyet GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine bir dizi ziyarette bulunmak ve  Başkan Deniz Köken´e yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaret eden AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit  Gül ekonomideki gelişmeler ve Gaziantep´e yapılan yatırımlarla ilgili Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu´ndan sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Organize Sanayi Bölgesinde firmaları ziyaret ederek sanayici ve işçilerle yerinde sohbet eden Gül, sanayicinin daha hızlı ve kaliteli bir rekabet ortamı bulması adına karşısına çıkan sorunları dinledi. Gül aynı zamanda işçilerle bir araya gelerek, “Her koşulda ve her zaman hepinize aynı mesafede olacağız. İşçimizin ve sanayicimizin yanındayız” ifadelerinde bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN VE BAŞBAKANIMIZDAN SELAM GETİRDİM”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun selamlarını siz değerli OSB Başkanımıza, sanayicilerimize ve işçilerimize getirdim diyen Gül, “Gaziantep Sanayisiyle Türkiye´nin göz bebeğidir  ve hükümet olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Siz değerli sanayicilerimiz sayesinde Anadolu’nun en gözde şehirlerden birisi olan Gaziantep düzenli ve hızlı gelişen sanayisiyle önemli bir yatırım, üretim, istihdam ve ihracat bölgesi olmuştur” dedi.

“GAZİANTEP OSB TÜRKİYE´NİN GÖZ BEBEĞİ”

 5 ayrı bölgeden oluşan Gaziantep OSB’nin bugün Türkiye’nin en büyüğü konumunda olduğunun altını çizen Abdülhamit Gül “Gaziantep ekonomik ve girişimcilik potansiyeli yüksek bir şehirdir.  Her zaman Türkiye ekonomisinden iki kat fazla büyüyerek sanayisiyle Türkiye´nin göz bebeği haline gelmiştir. Gaziantep sanayisinin gelişmesine yönelik çalışmalarımızın neticelerini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. ” ifadelerini kullandı.

 

GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ise Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve beraberindeki heyetin OSB´ ye yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “OSB Yönetimi olarak sanayicinin sorunlarına ortak bir pencereden bakıyoruz. Bu anlamda görevimiz; gelişen, değişen ve büyüyen sanayinin yükünü omuzlamaktır. Hükümetimiz sanayicilerimizin her zaman yanında olmuştur. Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Sizlerin her daim desteğinizi aldığımızda biliyoruz ki Gaziantep OSB´si üretecek ve ürettikçe de ışıldayacaktır.  ” Dedi.

“SANAYİMİZ HERYERDE ÖRNEK GÖSTERİLİYOR”

Son gelişmeleri Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ile değerlendirdik diyen Başkan Köken, “Biliyorsunuz Gaziantep sadece bölgenin değil Türkiye´nin en önemli üretim merkezlerinden biri. Gaziantep sanayisini her yerde örnek gösteriyoruz. Şu anda Gaziantep´te büyük bir üretim var. Bölgede çok fazla yatırım var ve yatırım iştahı var. İftihar ettiğimiz bir sanayimiz var. OSB´miz üretim, istihdam ve ihracat üçlüsüyle Türkiye´nin en büyük 5. Sanayi şehri konumundadır. OSB´de geçmişten bugüne kadar hizmet eden herkesin bu gelişimde büyük emeği vardır. Gaziantep geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin sanayisinin lokomotifi olmaya devam ediyor´´ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gül “Sanayicilerimizin yanındayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin