İMO VE MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ SEKTÖR SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İMO VE MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ SEKTÖR SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPACAKGaziantep İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Müteahhitler Derneği üyeleri inşaat sektörünün sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Başkanlar aynı sektörde faaliyet gösterdiklerine dikkat çekerek sorunların çözümü noktasında ortak hareket etme kararı aldılar.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve Müteahhitler Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer yaptıkları ortak açıklamada tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte Gaziantep’in daha yaşanabilir bir kent olması ve inşaat kalitesinin yükseltilmesi için işbirliği yapacaklarını ifade ettiler. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te meydana gelen 4,2 şiddetindeki depremin inşaatlardaki kaliteyi yeniden gündeme getirdiği belirtilen açıklamada, inşaat mühendislerine ve müteahhitlere önemli görevler düştüğünün altını çizdiler.

Melih ve Meriç ve Rıdvan Köksüzer açıklamalarında şöyle dediler” Gaziantep, birçok bilim adamının da belirttiği gibi deprem riski altındadır. Gaziantep birçok illere göre daha kaliteli binalara sahip olmasına rağmen deprem riskini göz ardı edemeyiz. Sektörde hizmet veren kuruluşlar olarak kanunlara, kurallara ve yönetmeliklere uygun çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızı belediyelerimizle de uyum içerisinde sürdürüyoruz. Bu güne kadar yaptığımız görüşmelerde belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını ifade etmişlerdir. Sektörle ilgili tüm kurumlar da bu konuda hassas davranmaktadır. Bizler inşaat mühendisleri ve müteahhitler olarak yaşanabilir, güvenli binaların bulunduğu bir Gaziantep için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bu konuyla ilgili seminerler, konferanslar ve toplantılar yaparak sektörde hizmet verenlerin ve toplumun bilinçlendirilmesi için çalışmalar yapacağız. Çünkü hepimiz aynı gemi içerisindeyiz. Gaziantep olarak tedbirlerimizi alarak güvenli, çağdaş yaşanabilir bir kent yaratmanın mücadelesini vereceğiz”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İMO VE MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ SEKTÖR SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin