GAZDAŞ, Sokağa Çıkma Yasağında da hizmet vermeye devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüsün (COVID-19) ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren önlemlerini hızlı bir şekilde hayata geçiren GAZDAŞ, başta hastaneler olmak üzere tüm müşterilerine kesintisiz doğal gaz hizmeti sağlayabilmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Doğal gaz dağıtım sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olma sorumluluğuyla hareket eden GAZDAŞ, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde de Gaziantep’teki operasyonlarını sürdürüyor.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılmasına engel olmak amacıyla ülkemizdeki büyükşehirlerde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Gaziantep bölgesinde doğal gaz dağıtım hizmeti sağlayan GAZDAŞ, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde de kesintisiz hizmet vermek adına çalışmaya devam ediyor. GAZDAŞ’ın doğal gaz dağıtım hizmet verdiği iller arasında bulunan Gaziantep’te de sokağa çıkma yasağı uygulanırken, şirket tüm önlemlerini alarak, bu süreçte de şehrin ihtiyacı olan doğal gazı sağlamayı sürdürüyor.

Evde kalmanın ve sosyal mesafenin önemli olduğu bu süreçte çalışanları ve müşterileri için tüm önlemlerini alan GAZDAŞ, Gaziantep bölgesindeki hizmet ofislerinde periyodik olarak dezenfeksiyon çalışmalarını ve personellerin sağlığı için ateş ölçümlerini gerçekleştiriliyor. Müşteri hizmetleri ofislerine giden abonelerine dezenfektan ve güvenli mesafe için bariyer kullanarak hizmet vermeye devam eden GAZDAŞ, web sitesi, e – devlet ve çağrı merkezi üzerinden de işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZDAŞ, Sokağa Çıkma Yasağında da hizmet vermeye devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin