KAYNAYAN KAZANIN ALTINA ODUN ATILIR MI?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te kapalı kapılar ardında çözülen veya çözülemeyenler, bazen vatandaşın kafasını ve midesini bulandırıyor. Bu hangi konu olursa olsun. Kimileri pazarlıklarını kapalı kapılar arkasında yaparken kimileri de içten içe yapar. 12 Haziran genel seçimlerinden sonra bir türlü toparlanamayan Gaziantep MHP’si il teşkilatı kadın kollarını da istifaya zorladı. Teşkilattan sorumlu Başkan Yrd., Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın’ın seçimlerden sonra İl Başkanı olarak atamak istediği isimler taban tarafından bir türlü kabul görmezken, parti kaynar kazana döndü.

Vakıflardan kiralanan parti binasının sözleşmesinin bitmesinin ardından, kadın kolları binasının kirasını biz ödemeyiz, çıkarın onları oradan diyerek “kadın kollarını” zor durumda bırakan Bşk. Kadın kollarını bir nevi istifaya zorladı. MHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Elif Korkmaz, bunun üzerine istifa etti. Burada önemli olan kimin nereye ve nasıl güvendiği ve talimat aldığıdır. Seçimden sonra ne yapılmak istendiğini çözemeyen taban Gaziantep’te bilerek MHP bitirilmeye mi çalışıyor? Sorusu ile baş başa kaldı.

Ne var ki sırada Ülkü Ocaklarının da istifaya zorlanacağı söylentileri dolaşıyor. Peki, Gaziantep MHP Milletvekili Semih Yalçın tabanın tepkisine neden kulak tıkıyor. Üç isim üzerinde yoğunlaşarak partiye vizyon ve misyon mu getirmeye çalışıyor?

Polis zoru ile binadan çıkarılacak olan kadın kollarına nasıl bir il başkanı göz yumabilir ki! Nitekim 2 araç polis geldi binayı boşaltmaya!  Fakat akşamdan binadaki eşyaları bir arkadaşının garajına boşaltan Elif Korkmaz ertesi günde yönetimi toplayarak istifa etti.

Gelelim başka bir korku ve tedirginliğe! Teşkilattan sorumlu Başkan Yrd. Semih Yalçın’ın Milletvekili seçildiği ilde kongre yapıp yapmayacağı da askıda! Parti yapılanması dolayısı ile Gaziantep’te pek göremediğimiz ve her seferinde sesiz sedasız gelip gittiği ilde Kongre yapılıp yapılamayacağı tedirginliği tabanın kafasını karıştırmış ve her geçen gün sıkıntı yaratmaya başlamış.

Son zamanlarda gazetelere her ne kadar parti adını kullanmasa da atılan bir mail kafaları karıştırıyor. Kaldı ki suç örgütü kurmaktan davası devam eden birinin Gazetelere mail atarak “Uzer İstifa Etmeli” diyerek açıklama yapması, siyasette kendine yer bulma çabalarını işaret ediyor.

Gaziantep CHP’ne bakıldığında çiçeği burnunda yeni başkan çalışmalara başladı. Mehmet Gökdağ CHP tabanının büyük çoğunluğunun desteğini alarak il başkanlığına getirildi. Geçtiğimiz günlerde AK Parti, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile il başkanını seçti. Kargaşasız ve tepkisiz! Önümüzde ki belediye seçimlerine teşkilatlarını hazırlayarak çalışmaya başlayan partileri acaba MHP teşkilatı görmüyor mu?  Türkiye genelinde istenmeyenlerin il yönetimlerine getirilerek teşkilatlanma yapılanma oluşturulması partinin birileri tarafından bitirme operasyonu yapıldığı söylentilerine sebep oluyor. Kendi aralarında konuşan partililerin tek inandığı şey önümüzdeki dönem 1 milletvekilini bile göremeyeceğiz söylemi! Buradan sesleniyorum Sayın Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın tabanın söylentilerine ne diyorsunuz? Amacımız burada partiye zarar vermek veya birilerini yargılamak değil partinin gittiği noktada endişeleri dile getirmektir. Kaldı ki tabanın endişeleri her gün farklı yerlerde farklı toplantılarda tartışılmaya devam ediliyor ve dedikodu kazanı kaynıyor. Bize gelen fısıltılar da yukarıda yazdığım ve dile getirdiğim, bizzat parti eski yönetiminde bulunmuş ve yıllarca bu ideolojiye destek vermiş küçümsenmeyecek tabanın direği diyebileceğim insanların endişeleridir.

Kaynayan kazanın altına sürekli odun atılır mı? Amaç suyu kaynatmaksa amenna! Ama ve lakin kazanı yakmaksa takdir sizin!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAYNAYAN KAZANIN ALTINA ODUN ATILIR MI?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin